Skip to main content

Tillsammans kan vi åstadkomma mer för att utveckla vår verksamhet och förbättra djurhälsan. Denna övertygelse motiverar oss att alltid sträva mot det bättre, tillsammans med våra 2500 anställda i 24 olika länder.

Följ oss på LinkedIn

Att arbeta på Vetoquinol: din framtid, deras hälsa, vår familj
Låt oss tillsammans utveckla din talang.

job vetoquinol

 

De olika teamen på Vetoquinol är engagerade i att förbättra hälsan och välbefinnandet för djur och därmed även för människor.

Som ett familjeföretag uppmuntrar vi relationer som byggs av gemensam respekt, samarbete och enkelhet. I mer än 85 år har vår koncern byggts av förtroende mellan våra partners och anställda. 

« Denna filosofi återspeglas i våra produkter, i de relationer vi bildar med våra partners och mellan oss, kollegor, från hela världen. Vi är övertygade om att en relation byggt på förtroende leder till bättre produkter, bättre tjänster och bättre människor », bekräftar Matthieu Frechin, VD.

Att arbeta på Vetoquinol innebär att arbeta i ett veterinärt läkemedelsföretag som hjälper sina anställda att utvecklas.

«Vi är övertygade om att dessa element är avgörande, differentierande och inspirerande för framtida kandidater och för våra nuvarande team», säger Isabelle Proust-Cabrera, HR chef.

Med hjälp av din talang, låt oss åstadkomma mer tillsammans!

Karriärsmöjligheter på Vetoquinol 

Läs intervjuer med våra anställda om deras arbetsdag på Vetoquinol.

Vetoquinol har många funktioner men varje arbetare är unik. Lagarbete stärker personlig kompetens och bidrar till allas framgång.

Som en del av vår tillväxt söker vi ständigt efter nya talanger främst inom följande områden:
- Industri och leveranskedja
- Kvalitet
- Forskning och utveckling
- Marknadsföring
- Kommersiella tjänster
- Veterinär (teknisk)
- Försäljning
- Stödfunktioner: inköp, redovisning och ekonomi, personal, IT m.m.

 

Se våra lediga tjänster

Vårt HR-team främjar medarbetarutveckling och kunskapsdelning. Vi erbjuder alltid våra medarbetare alla möjligheter för att nå deras fulla potential och stödjer deras utveckling och framsteg. Vårt HR-team uppmuntrar intern rörlighet. Våra medarbetare har även möjlighet att arbeta utomlands i någon av våra filialer.

Karriärer på Vetoquinol

Med din talang kan vi uppnå mer tillsammans!

Vårt huvudkontor ligger i Frankrike och härifrån arbetar vi som ett internationellt veterinärt läkemedelsbolag för människors och djurs välfärd. Som familjeföretag är våra anställda vår mest värdefulla tillgång. Vår framgång beror helt och hållet på engagemanget och dedikationen från våra passionerade medarbetare. 

Vi har för närvarande flera lediga tjänster både på vårt franska huvudkontor och i olika dotterbolag, främst inom marknadsföring, försäljning, forskning och utveckling, produktion samt inom supportfunktioner.

Din framtid, deras hälsa, vår familj. Tillsammans låter vi din talang växa.